devir teslim3

Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Akın Tekcan atandı.

Devir Teslim Törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Recep Kürkçü, Taşova Yüksel Akın MYO Müdürü Murat Kurt, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Doç. Dr. Adem Bayar, Doç. Dr. Songül Keçeci Kurt, Doç. Dr. Meryem Evecen, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Tozcu, Dr. Öğr. Mehmet Ali Gül, Dr. Öğr Üyesi Berkhan Topaktaş ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uğur Akman katıldı.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninde Prof. Dr. Mehmet Kara, SŞSHMYO Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Akın Tekcan’a görevi teslim ederek başarılar diledi.

Doç. Dr. Akın Tekcan yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bundan sonra bize düşen görev, Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu’nu bir adım daha ileriye taşımak gayreti olacaktır. Hedefimiz gerekli bilgilerle donanmış, uygulama becerisi yüksek öğrenciler yetiştirmektir. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya takdirlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

devir teslim1

devir teslim2