Bölümü/programı ile ilgili bir işte geriye dönük son 5 (beş) yıl içinde en az 1 (bir) yıl çalışan öğrencilerimiz 20.05.2024 tarihine kadar Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu/Amasya Üniversitesi İpekköy Yerleşkesi/Shell petrol karşısı İpekköy/AMASYA adresine şahsen veya posta ile yaz stajı muafiyet başvurusunda bulunabilirler.

Başvuru için gerekli evraklar:

• Çalışma Belgesi (Görevin ve görev yapılan tarihlerin açıkça yazılması ve evrakın onaylı olması gerekmektedir).
  • SGK İşyeri sicil numarası ile çalıştığı alan bilgilerini içeren imzalı, kaşeli ve mühürlü Hizmet Dökümü ( E-Devlet veya SGK Müdürlüklerinden)
  • Yaz Stajı Muafiyet Dilekçesi.

Not:Postadaki/kargodaki gecikmelerden ve evrak eksikliğinden Yüksekokulumuz sorumlu değildir.