Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programına Teknik Gezi

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMINA TEKNİK GEZİ

Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencilerince; Ankara Düzen Laboratuvarlar Gurubuna teknik bir gezi düzenlendi. Öğretim Görevlileri Arslan Say ve Sevda Demiröz nezaretinde gerçekleştirilen teknik geziye Mevlana Değişim Programı kapsamında üniversitemizde bulunan Sudanlı Akademisyen Yrd. Doç Dr. Elshazali Widaa Ali de katıldı.

Teknik gezide öğrenciler yeni teknolojik laboratuvar aletleri ve cihazları hakkında bilgi sahibi olurlarken, nasıl bir ortamda çalışacakları hakkında da fikir sahibi oldular. Laboratuvarda çalışmanın en önemli özelliğinin hatanın en az seviyede olması gerektiğini söyleyen Düzen Laboratuvarı Kalite Yönetim Müdürü Uzm. Dr. Sema Aral, öğrencilere mesleklerini uygulamada karşılaşacakları sorunları laboratuvar ortamında uygulamalı olarak anlattı.

tlt teknik gezi 1

tlt teknik gezi 2