Whatsapp Gorsel 2024 05 31 Saat 152432 Caf1fd2b

Amasya Üniversitesi Optisyenlik Bölümü öğrencileri, öğretim görevlisi Fulya Çetinkaya Kiraz'ın yürütücülüğünde, Amasya Üniversitesi kampüslerinde üniversite çalışanlarına ve öğrencilerine gözlük tamiri ve bakımı hizmeti sunarak topluma katkı sağlıyorlar. Öğrencilerden Alper Furkan Keskin, Rabia Sur, Yeliz Salgın, Hamide Eryurt, Elvan Küçük ve Esra Nur Bayram, bu proje kapsamında görev alarak kampüslerde düzenli olarak kurulan stantlarda gözlük tamiri ve bakımı işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Öğrenciler, gözlüklerin küçük arızalarını gidermekten, temizliğini yapmaya kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunarak hem pratik becerilerini geliştiriyorlar hem de topluma karşı sorumluluklarını yerine getiriyorlar. Böylece hem mesleki becerilerini pekiştiren hem de topluma karşı duyarlılık kazandıklarını belirten öğrenciler, sadece akademik eğitim almıyorlar, aynı zamanda topluma hizmet etmenin ve sosyal sorumluluk bilincinin önemini de öğreniyorlar.

Whatsapp Gorsel 2024 05 31 Saat 152431 4Fed6327