TEK DERS SINAVI HAKKINDA

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Tek Ders Sınavı 19 Temmuz 2022 Salı  günü Saat 14:00'de yüz yüze olarak yapılacaktır.

Not: Tek Ders sınavına hak kazanma koşulları

-Staj dersi hariç, mezuniyet için gereken derslerin biri dışında tümünden başarılı olmak ve kalan dersin devam zorunluluğunu yerine getirmiş olmak.

Tek Ders Sınavına Girebilecek Öğrenci Listesi

Ders sorumluları ile iletişime geçmek isteyen öğrencilerimiz, mail adreslerine /yuksekokulumuz/personel/akademik-personel linkinden ulaşabilirler.

Ortak derslerin tek ders sınavları ödev şeklinde yapılacaktır. UZEM sayfamızda bununla alakalı duyuru paylaşılacaktır. Her üç ders içinde ayrı ayrı ödev dosyaları yüklenecektir. Öğrenciler ödev dosyası linkine tıklayıp, ödev dosyasını indirip, soruları çözüp UZEM'e mail atacaklardır.