Img 2713

“SEVGİ DOLU PATİLER” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fizyoterapi programı ikinci sınıf öğrencilerimiz tarafından “Sosyal Sorumluluk” dersi kapsamında “Sevgi Dolu Patiler” projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında öğrencilerimizle birlikte Amasya Belediyesi Hayvan Barınağı ziyaret edildi. Proje ekibimizi karşılayan Veteriner Hekim Fahri Kalkan ziyaret boyunca verdiği bilgilerle öğrencilerimizin yanında oldu. Bu ziyarette proje ekibimiz yenileme çalışmaları süren barınağın fiziksel koşulları ve işleyişi hakkında bilgi aldı, barınakta kalan can dostlarımızla tanıştı ve birlikte vakit geçirdi. Ayrıca barınağa mama bağışında bulundu. Öğrencilerimize bu ziyaretlerinde Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri MYO müdür yardımcımız Öğr. Gör. Ertuğrul Deniz Köse, proje danışmanı Öğr. Gör. Gökçe Nur Mısırlı ve Öğr. Gör. Önem Yüce Şahin eşlik etti.

Projenin planlanmasından gerçekleştirilmesine kadar her aşamada aktif olarak yer alan öğrencilerimiz; can dostlarımızla çok keyifli vakit geçirdiklerini, barınak koşullarının modern ve konforlu koşulları karşısında çok mutlu olduklarını, ziyaret sırasında kurdukları iş birliği ile sosyal medyayı kullanarak barınaktaki can dostlarımızı sahiplendirmek için çalışmalara başladıklarını belirttiler.

“Sevgi Dolu Patiler” projesi bu dönem içerisinde Yüksekokulumuz Toplumsal Katkı Komisyonumuz tarafından onaylanan 10 farklı sosyal sorumluluk projesinden birini oluşturuyor.

“Sevgi Dolu Patiler” projesinde emeği geçen Amasya Üniversitesi çalışanlarına, Amasya Belediyesi Hayvan Barınağı personeline ve bu güzel projeyi gerçekleştiren kıymetli öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Img 2716

Img 2715