Ee49cc4d 665C 49D4 B2e0 A92cc6a7baa3

“SAHİP ÇIK ÇEVREYE, UMUT OL GELECEĞE” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fizyoterapi programı ikinci sınıf öğrencilerimiz tarafından “Sosyal Sorumluluk” dersi kapsamında “Sahip Çık Çevreye, Umut Ol Geleceğe” projesi gerçekleştirildi.

Amasya Belediyesi ile iş birliği içinde gerçekleştirilen projede üniversite öğrencilerimiz belediye personeli ile çevre temizliği yaptı. Amasya ili “Serçoban” piknik alanında toplanan öğrencilerimiz 10 gruba ayrılıp alana dağılarak gerçekleştirdikleri temizlikte 15 poşet çöp topladılar. Öğrencilerimizin alana ulaşımı konusunda Amasya Belediyesi tarafından iki otobüs ücretsiz olarak hizmet verdi. Otobüsler konusundaki planlama halk otobüsleri kooperatif başkanı Ömer Faruk Ünal tarafından yapıldı. Alana ulaşıldıktan sonra belediye personeli tarafından öğrencilere çöp poşeti ve eldiven dağıtılıp alan hakkında bilgi verildi. Daha sonra toplanan çöpleri Belediye aracı alana gelerek teslim aldı. Çevre temizliği sırasında öğrencilerimize belediye temizlik personeli ile birlikte Amasya Belediyesi temizlik zabıta memuru Nuri Türkmen de eşlik etti.

Projelerini hayata geçirmiş olmanın gurur ve mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz, projelerinde Amasya Belediyesinin kendilerine büyük destek verdiğini, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Celil İnce’nin projenin başından sonuna kadar kendileri ile ilgilendiğini belirttiler.

“Sahip Çık Çevreye, Umut Ol Geleceğe” projesi bu dönem içerisinde Yüksekokulumuz Toplumsal Katkı Komisyonumuz tarafından onaylanan 10 farklı sosyal sorumluluk projesinden birini oluşturuyor.

“Sahip Çık Çevreye, Umut Ol Geleceğe” projesinde emeği geçen başta Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Celil İnce olmak üzere destek veren tüm belediye çalışanlarına, ayrıca bu güzel projeyi planlayıp hayata geçiren üniversite öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

08841Bf8 6047 4Bd3 Bc9d 6Caab5c628bc

3D955fe2 505F 407A B942 A4522782b387