Fulya Hoca3

Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı 2. sınıf öğrencileri, Optisyenlik programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Fulya Çetinkaya Kiraz’ın rehberliğinde 21.10.2022 tarihinde Ankara’da bulunan İşbir Optik gözlük camı fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen fabrika gezisinde öğrenciler derslerde gördükleri bilgileri uygulamalı tecrübe ettiler ve fabrika çalışanlarından teknik bilgiler alarak optik cam sanayindeki gelişmeleri de takip etme fırsatı buldular. Fabrika gezisinin sonunda İşbir Optik Eğitim ve Medikal Ekip yöneticisi olarak hizmet veren sayın Tahsin YAZICI tarafından verilen eğitime katılan öğrenciler, bu eğitimde optik sektöründeki satış ve ikna kabiliyetleri ile optik camlar hakkında ilk elden bilgi sahibi oldular. Fabrika ziyaretinin ardından Anıtkabir ziyaretinde de bulunarak dolu dolu bir gün geçiren teknik gezi grubu memnuniyetlerini bildirerek bir arada bulunmaktan keyif aldıklarını, biraz yorulsalar da bu yorgunluğa fazlasıyla değdiğini ifade ettiler.

Fulya Hoca5

Fulya Hoca4