“EL ELE GELECEĞE NEFES” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fizyoterapi programı ile Engelli Bakım ve Rehabilitasyon programı ikinci sınıf öğrencilerimiz tarafından “Sosyal Sorumluluk” dersi kapsamında “El Ele Geleceğe Nefes” projesi gerçekleştirildi.

Amasya İl Orman Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilen projede üniversite öğrencilerimiz tarafından Ziyaret Kasabasına 115 fidan dikildi. Bu süreçte üniversite öğrencilerimize Özel Sevgi Başarır Eğitim Kurumlarından gelen anasınıfı öğrencileri eşlik etti. Fidan dikimi sonrasında proje ekibi tarafından anasınıfı öğrencilerine tohum kalemler hediye edildi.

Proje fikrinin ortaya çıkması ve geliştirilmesi sürecinde aktif şekilde yer alan öğrencilerimiz, en başından en sonuna kadar adım adım planladıkları sosyal sorumluluk projesini başarıyla gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirttiler.

“El Ele Geleceğe Nefes” projesi bu dönem içerisinde Yüksekokulumuz Toplumsal Katkı Komisyonumuz tarafından onaylanan 10 farklı sosyal sorumluluk projesinden birini oluşturuyor.

“El Ele Geleceğe Nefes” projesinde emeği geçen Amasya İl Orman Müdürlüğü ve Amasya Üniversitesi çalışanlarına, ayrıca bu güzel projede bir araya gelerek ele ele geleceğe nefes olan anasınıfı ve üniversite öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

fidan dikimi1

fidan dikimi2