01 850X567

29 Kasım Dünya Tıbbı Sekreterler Günü, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü tarafından kutlandı. Vize sınavları nedeniyle 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen kutlama da sağlık konulu skeçler ile Tıbbi Sekreterler Korosu tarafından bir de dinleti sunuldu.

İpekköy Yerleşkesi Mihri Hatun Konferans salonunda düzenlenen program, Sabuncuoğlu Şerefeddin SHMYO Müdürü Doç. Dr. Akın Tekcan’ın konuşmasıyla başladı. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü hocalarından Öğr. Gör. Yeliz Cankurtaran ve bölüm öğrencileri adına 2. sınıf öğrencisi Hanna Çetin konuşma yaptılar. Program, Öğr. Gör. Mustafa Gül’ün konuşması ile sona erdi.