1 HAZİRAN DÜNYA GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı öğrencileri 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü kapsamında Öğr. Gör. Fulya ÇETİNKAYA KİRAZ rehberliğinde yerleşkemize gözlük bakım standı kurarak yerleşke alanında gözlük bakım ve temizliği etkinliği gerçekleştirdiler. Kurulan stantta üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimizin gözlüklerine plaket değişimi, vida sıkma, gözlük sapı tamiri, gözlüklerin yüze göre anatomik olarak ayarlanması ve ultrasonik gözlük temizleme gibi işlemler gerçekleştirildi. Çok sayıda gözlük bakım ve tamirinin yapıldığı etkinlikte Optisyenlik Programı öğrencileri laboratuvar dersinde gördükleri bilgileri uygulama fırsatı buldular. Gözlük tamiri tamamlanan katılımcılar ve öğrenciler stantta memnuniyetlerini belirtip hatıra fotoğrafı çektirerek optisyen adaylarına teşekkür ettiler.

Resim1 (1)

Resim2 (1)