çevrimiçi konferans 2

Üniversitemiz “Covid-19 ve Aşılar” konulu çevrimiçi konferans düzenlendi. Konferans, Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinden Arslan Say moderatörlüğünde, Üsküdar Üniversitesi Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İ. Tayfun Uzbay’ın sunumuyla Amasya Üniversitesi youtube kanalında canlı yayın olarak gerçekleşti.

Prof. Dr. İ. Tayfun Uzbay konuşmasında; Ülkemizde Covid 19 aşıları ile ilgili gelişen şüpheci yaklaşım ve yükselen aşı reddi ile ilgili olarak, m-RNA aşılarının genetiğimizi değiştirip değiştirmediği, uzun dönemde yan etkileri, kanser veya kısırlık yapıp yapmadığı gibi özellikle halk arasında dolaşan yanlış olduğunu bildiğimiz ama açıklamakta zorluk çektiğimiz konular hakkında bilgiler verdi.

Konferansın tamamını İzlemek için TIKLAYINIZ