Kahvaltı fotoğrafı

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Kişisel Gelişim Dersi kapsamında 3 Kasım 2021 günü İpekköy Yerleşkesi Piknik Alanı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Dersin Yürütücüsü Öğr. Gör. Müzeyyen Sümer’in yanı sıra Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Akın Tekcan, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Ayşe Kale ve Öğr. Gör. Ertuğrul Deniz Köse, Yüksekokul Sekreterimiz Mustafa Kaplan ve okulumuzun kıymetli öğretim elamanlarının da katılım sağladığı etkinlikte pandemi koşullarına uyarak bir araya gelen öğrenciler Çocuk Gelişimi Programlarının önemi ve geleceği, mezuniyet sonrası kariyer hedefleri, üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu sosyal ve kültürel olanaklar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Serin havaya rağmen semaverin sıcacık tıkırtısı eşliğinde keyifli saatler geçiren öğrenciler uzun bir aranın ardından bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Bu tür sosyal etkinliklerin devamını dileyerek günü tamamlayan öğrencilerimizin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi.