2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Toplantısı

2018-2019 Eğitim öğretim yılı akademik açılış toplantısı rektörümüz Prof.Dr. Metin Orbay ve üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Alparslan'ın katılımları ve müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Kara'nın başkanlığında gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Toplantısı

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına 4 Bölüm 8 program ile hazır olduğumuzu bildiren Sayın Orbay, "Amasya Üniversitesi'nde meslek yüksekokulları içerisinde en yüksek öğrenci doluluk oranına sahip okul olarak grur duymalısınız" dedi. Bu yıl ilk kez öğrenci alan Fizyoterapi ile Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon programlarının sağlık alanında önemli bir boşluğu tamamladığını belirtti. Yeni eğitim öğretim yılının tüm akademik ve idari personelimize hayırlı olması temennilerinde bulundu.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Toplantısı 1