Optisyenlik Programı Öğrencilerinden Teknik Gezi

Optisyenlik Programı Teknik Gezisi

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencileri Öğr. Gör. Fulya ÇETİNKAYA KİRAZ koordinatörlüğünde Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde bulunan Artisan Optik Çerçeve Fabrikası’na gezi düzenlediler. Düzenlenen bu teknik eğitim gezisinde, Optisyenlik eğitiminin bir parçası olan, çerçeve üretimi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Fabrikada metal ve plastik gözlük çerçeve yapımına dair ham madde temininden pazarlamaya kadar geçen tüm aşamaları Öğr. Gör. Fulya ÇETİNKAYA KİRAZ, Firma Müdürü Abbas BUDAK ve teknik yönetici olan Mustafa KARAMISTIKOĞLU eşliğinde anlatılmıştır. Yapılan bu ziyarette öğrencilerin merak ettiği bütün sorular cevaplanmış, teorik ve uygulamalı derslerde gördükleri bilgiler pekiştirilmiştir.

opt teknik gezi

opt1